top of page

KUNO ONLINE

KUNO%20ONLINE%20WEBSITE_edited.jpg
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

 

 

KUNO ONLINE staat niet alleen voor Knowledge United Online maar het betekent ook DAPPER.

Het is een online platform voor dappere ouders, leerkrachten, ondernemers, werkgevers, voor allen die zich zelf in vraag durven stellen, die begrijpen dat emoties ons iets willen leren, die een betere relatie willen met zichzelf en anderen.

Het is algemeen geweten dat je directe omgeving of het gebrek aan die omgeving (thuis, school, je werkomgeving, je sociale leven, social media, etc...) deels mee bepalen op welke manier jij je pad bewandelt of hoe jij het pad van anderen on(bewust) mee uitzet.  

Het is geen vingerwijzing, want wat we zelf niet geleerd hebben kunnen we ook niet doorgeven aan anderen.

 

WAAROM?

KNOWING IS GROWING

Wanneer je voelt dat je vast komt te zitten in je eigen gedachtestroom waar jezelf en de mensen rondom jou niet gelukkiger van worden, dan is het tijd voor actie.

Annouchka

Wat als je in het leven uitgedaagd wordt? Een relatiebreuk, het verlies van een partner, ontslagen worden, een onherstelbare familieruzie of andere levensgebeurtenissen...

Hoe ga je daarmee om? Wat doe je ermee? Draag jij die rugzakken mee en ga je puur op wilskracht verder? Maar wat als er ook een einde dreigt te komen aan die veerkracht?

Vanuit mijn eigen levenservaringen heb ik aan de lijve ondervonden dat inzicht krijgen in wie je bent, maar vooral ook wie je geworden bent je beter kan omgaan met deze uitdagende levensgebeurtenissen.

Ik kan beamen dat wanneer jij niet de teugels (opnieuw) in eigen hand neemt het iemand anders het wel doet. En dat is mijn wens voor jou...persoonlijke inzichten vergaren zodat jij veerkrachtiger bent en bewuster betere keuzes kan maken.

  • Facebook
happy annouchka.jpg

Sarah

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. 

  • Facebook
sarah-2021-02-27-08-58-53.jpg

Heb jij een vraag te stellen aan een therapeut of psycholoog? Klik dan hier. En wij gaan op zoek naar een antwoord.

Ben je een therapeut of psycholoog? Neem dan contact met ons op voor een volgende online reeks.

Ben je een ondernemer, een leidinggevende, een vereniging, een brand, of andere en begrijp jij het belang van onze missie, dan is een samenwerking misschien wel iets voor jou?

bottom of page