top of page

''In search of your emotions''

foto%20sophie%20van%20de%20put_edited.jp
foto%20didier%20tritsmans_edited.jpg

Sophie & Didier

Sophie Van de Put en Didier Tritsmans het over angsten en paniekaanvallen. Angst is 1 van de basisemoties en kan je helpen om niet in de problemen te geraken. Je steekt je hand toch ook niet in het vuur. Maar wanneer je angst moeilijk kan vermijden en jouw leven gaat beheersen kan het erg problematisch worden.

fotoSVP_edited.jpg

Sarah

Verslaafd aan alcohol, gamen, drugs, eten of andere, iedereen is er vatbaar voor en dit in alle lagen van de bevolking. Verslaving heeft niet zo zeer meer te maken van niet willen maar eerder van niet meer in de mogelijkheid te zijn van ja of neen te zeggen.

foto%2520ann%2520sophie%2520de%2520boi_e

Anne-Sophie

An-Sofie vertelt over o.a. over openheid versus eerlijkheid, over de basis van een duurzame relatie, over hoe afstand te nemen in een hevige discussie zelfs in een lockdown.

foto%2520marlies%2520maes_edited_edited.

Marlies

Iedereen voelt zich al eens eenzaam. Maar langdurige eenzaamheid  kan tot lichamelijke klachten leiden. Marlies legt heel goed het verschil uit. Het gaat niet om slecht of goed, het gaat erom wat jij ermee doet.

foto%2520johan%2520maes_edited_edited.jp

Johan

 Johan Maes is psychotherapeut, rouwtherapeut en docent Postgraduaat Rouw-en verliesconsulent aan de Artevelde Hogeschool. Van jongs af aan was rouw en verlies in zijn leven aanwezig.

bottom of page